De lokale gårdbutikker

Der er kommet et væld af gårdbutikker i den gamle ølgod kommune, derfor tænkte vi her på bloggen at vi ville gennemgå nogle af disse, og fortælle lidt omkring dem. Vi elsker alle sammen her på bloggen de gode produkter som man kan få ved disse gårdbutikker, og vi ved at de alle er gode, men her vil vi kigge på havd de hver især er rigtig gode til. På en god søndag, kan man med fordel besøge dem alle, for at få deres specialiteter med hjem.

Hansens gårdbutik

En af de ældre gårdbutikker som forhandler alt lige fra jordbær, kartofler til æblemost. De er især kendt for deres æble most, som efter sigende skulle være en af de bedste. Det skulle være efter en gammel familie opskrift, som skulle være kommet til Danmark fra Sverige for over 100 år siden.

Gårdbutikken v/ Lone

En af de nyere butikker i den gamle ølgod kommune, som blev etableret omkring 2009. De har dog fået sig et bedt udvalg af frugt og grønt. Endvidere sælger de også mange forskellige slags kød.

Gyldene dråber

Her kan du få et mindre udvalg af de lokale grønsager og frugt, men stedet er især kendt for sin mjød, æblemost og brændevin. Som også har lange familie traditioner.

Økolande

Sælger en masse grønsager og frugt økologisk. De er især kendt for deres økologiske marmelade, som på sommer messen 2009 og 2011 blev kåret som vinder.

Så er det bare ud og få besøgt dine lokale gårdbutik.

Leave a Reply