E cigaretter for en røgfri kommune

E cigaret for din egen skyld

Selvom Ølgod Kommune gerne vil være en røgfri kommune, er det for din egen skyld, at vi anbefaler dig at skifte til e cigaretter. Selvom du ved et skift til e cigaret sikrer dine omgivelser sundere vejrtrækning og livstil, forbedrer du også din egen sundhed betragteligt. Du vil ved at skifte til brug af e cigaret opnå en bedre livskvalitet som du hurtigt vil kunne mærke.

Når du bestiller din e cigaret med tilhørende e juice, er det op til dig selv, hvor meget nikotin, du ønsker din e juice skal indeholde som kan være helt fri fra nikotin eller indeholde op til 24 mg nikotin.

En e cigaret og smag kan blandt andet købes på http://www.esmog.dk

E cigaret tilladelse

Ved at skifte til e cigaretter, slipper man ligeledes for at tænke over de mange forbud som man ser for tiden. Man kan nemlig dampe på sin e cigaret de fleste steder offentligt. Dette gælder barer, restauranter, arbejdspladsen og visse lufthavne, samt banegården, hvor man er ved at forbyde almindelige cigaretter. Du kommer derfor forbuddene i forkanten og kan nyde din e cigaret de fleste steder.

Vi vil dog anbefale dig at forhøre dig inden du damper de steder, hvor du er i tvivl. Så har du også mulighed for at gøre opmærksom på, at det er en e cigaret og at du altså ikke har nogen sundhedsskadelige effekter.

Vi opfordrer her i Ølgod Kommune til at alle tager e cigaretter i brug så man ikke udsætter andre i samfundet for passiv rygning.