Et godt juleønske eller to

Hej derude..

Så er vi væltet ind i den søde og travle juletid – det betyder at der skal købes gaver, mad og guf, samtidig med at der skal gøres julerent og pyntes op.

I vores lille hjem i Ølgod fandt vi den 1. december “den store kasse med julepynt” frem. Fik gjort hele hytten rent og pyntet op. Der er jo ingen december uden et julepyntet hjem.

Men det sværeste jeg er kommet frem til, er ikke at pynte op, lave mad eller købe gaver til andre. Nej det er sørme at finde på noget jeg selv kan ønske mig.

Jeg faldt derfor over  en masse flotte ting fra HAY som med det samme røg på min ønskeseddel.De har blandt andet de flotte DOT puder.

De puder fås i alverdens størrelser og modeller og i en masse flotte farver. Der er virkelig en pude til et hvert hjem og det er en rigtig fin måde at få lidt farve ind i den kolde vinter tid. Derudover fås et lækkert tæppe også i alverdens farver. Så man kan matche puder og tæpper.

Et andet lækkert juleønske jeg faldt over er disse flotte Montana reoler. Med dem kan man jo nærmest selv bygge sin egen reol. Mulighederne er mange: skal den hænge på væggen, skal den stå på gulvet, skal den have ben? Man bygger nærmest selv sin reol.

Så alle i kære husmødre, tjek lige de designmærker ud, der er virkelig mange flotte ting til ens kære lille hjem :)