Gamle sager med ølgod logo

Vi har fået tilbyd et gammelt parti rygsække som er fundet i de gamle kommune lokaler, det er nogle som er blevet brugt til et gammel støtteevent, som kommunen afholdte for nogle år siden, dengang vi stadig var ølgod kommune. Dette betyder at der er påtrykt logo og navnet ølgod kommune samt diverse sponsorer – hvilket vi her på bloggen synes er meget interessant og lidt af et samlerobjekt.

Da der kun er fundet enkelte sammen med nogle mølædte kasketter, så er vi gået lidt i tænke boksen omkring hvordan og hvad vi skal gøre ved dem. Der er blevet forslået at vi afholder en konkurrence her på bloggen, men vi ved også at der er mange interesseret som måske ikke få kigget på bloggen så ofte.

Derfor er vi kommet frem til at vi vil afholde tombola til det kommende vintermarked, hvor vi vil opsætte en ølgod kommune (vi harn det gamle kommune skilt liggende, så det skal nok blive pænt). For at give lidt flere præmier har vi fået hentet sponsor gaver fra blandt andet Fjällräven, Gore-Tex og mange andre. Men de helt store præmier vil selvfølgelig være disse pæne, næsten antikke, ølgod kommune rygsække.

Vi ser frem til at give disse gaver til nogle heldige vindere på det kommende vintermarked.