God start på dagen

Man hører det simpelthen så tit, nemlig det at folk snakker om at få en god start på dagen. Men ved nærmere eftertanke, hvad betyder det så helt præcis. Mange forbinder det med at få sig en god og solid morgenmad, på en morgen hvor man ikke har travlt og kan tage sig god tid til at komme ud af døren. Men sådan behøver en god start på dagen ikke nødvendigvis løbe af stablen. Ikke hvis du spørger mig i hvert fald.

For mig er en god start på dagen det at man vågner op i sin seng og har haft en god nat. Og ikke mindst har fået en god nats søvn. Og her har jeg gjort flere ting for at dette skal lykkedes. Hver morgen!
Jeg har for det første anskaffet mig en seng, som er intet mindre en fantastisk. Den er tilpasset alle mine behov når det kommer til komfort, hårdhed og blødhed. Hvis man kan sige blødhed. Nå anyways. Men det sidste jeg har gjort, er at anskaffe mig nogle silkedyner. Og oh boy, hvor er de skønne at vågne op i. Jeg har anskaffet mig disse silkedyner, og det har bestemt hjulpet, for jeg ser nærmest frem til at komme i seng om aftenen.

Grunden til dette indlæg er til dels at jeg har tænkt meget over udtrykket, “en god start på dagen”, og så pga. jeg forleden vågnede op og havde haft drømme omkring min barndom, som naturligvis foregik i intet mindre end Ølgod kommune. Og dermed var et indlæg omkring dette jo helt oplagt.

Hvad betyder en god start på dagen for jer andre derude?

Leave a Reply