Huskeliste inden en kold periode

Så er tiden kommet til at det begynder at blive koldere hvilket man skal være forberedt på – derfor har vi allerede her på bloggen snakket om vinterdæk og andre foranstaltninger vedr. bilen i den kolde tid. Nu kommer det til et område som er overset når vinteren kommer, nemlig at få sig en ordentlig rygsæk således, især en af i god kvalitet som f.eks. en af mærket Fjällräven. Det kan måske lyde som et mærkeligt råd, men for at forklare hvorfor det er så vigtigt med har vi følgende historie at bringe, som skete for Hanne sidste vinter – her har du Hannes historie:

Den første kulde var begyndt at komme, og jeg havde fundet den store vinterjakke frem, og ellers dækket mig mod kulden som man altid plejer med både hue og handsker. Det gik også godt de første par dage med kulde og natte frost, jeg blev ikke syg, og så var alt jo som det skulle være. Nej, desværre, efter nogle dage kom jeg i skole, og da jeg skulle tænde min computer ville den ikke. Jeg sendte den til reparation, hvor jeg fik afvide at det var en frost/kulde skade – som den havde fået af at ligge i min millimeter tynde taske. Desværre var der ingen dækningen på denne type skader. Jeg har nu anskaffet mig en ny computer og en lige så god taske som kan klare kulden”

Hannes historie er ikke den eneste af slagsen, så det kan være en rigtig god ide, at skaffe sig en taske som kan modstå kulde, og som er af en god kvalitet. Det er nemlig sjældent at din forsikring eller forhandleren dækker denne type af skader.

Følg med på bloggen hvor i de følgende måder vil gøre dig klar til den kommende kolde tid, som Danmark går i møde.

Leave a Reply