Koncert i Ølgod kommune!

Kære borgere i Ølgod kommune, og så sandelig også jer udefra, vi kan her i Øl god kommune præsentere den fantastiske nyhed, at Mads Langer kommer og afholder koncert i vores lille kommune, hvilket vi er rigtig glade for, og stolte.

Mads Langer tager på tour med nye hits

Den danske sangskriver har domineret både tv-skærmen og hitlisterne på det seneste. Nu offentliggør han koncerter i Danmark. Mads Langer har den seneste måned cementeret sin position som en af Danmarks mest populære sangskrivere og sangere. For endnu flere danskere har fået øjnene op for skibonittens talent gennem hans medvirken i TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hans unikke fornemmelse for melodi og hans sjælfulde vokalarbejde har skinnet igennem. Blandt andet har han tolket ’Overgi’r mig langsomt’, som oprindeligt blev udgivet af Sanne Salomonsen på hendes comebacksucces ’Unico’. Men nummeret er oprindeligt skrevet af Langer selv, og efter han tog det op i programmet, er det krøbet til tops på hitlisterne – i sådan en grad, at det netop har sikret sig en guldplade.

Ovennævnte, beskriver hvad vi her i ølgod kommune har i vente, hvilket lyder rigtig godt. Vi håber at i allesammen vil deltage, og folk udefra er også velkomne!

 

Leave a Reply