Nyd naturen i skønne Ølgod kommune

Vi er alle borgere eller tidligere borgere i det, der før var Ølgod kommune, og det betyder en vis fællesskabsfølelse. I de gode gamle dage havde man snakken over hækken, og man kendte hinanden, når man kom fra samme område. Sådan er det desværre ikke helt længere – men vi giver selvfølgelig ikke op. Vi ønsker at bevare skønne ølgod kommune, og der det findes der rigtig mange gode grunde til. Vi elsker foreksempel at pakke en mulepose , og så ellers vandre ud i ølgods skønne natur, hvilket er et utrolig herligt sted. Naturen var desværre tidligere præget af meget affald, så som plastikposer, papirposer, og meget andet. Men vi var heldigvis en flok trofaste borgere som fik ordnet dette. Ølgod kommune er generelt præget af en rigtig hyggelig og rolig atmosfære, med hyggelige cafeer, byliv, og vores dejlige naturområde.

Vi kan uden tvivl, anbefale at folk udefra flytter til vores herlige kommune. Hvis du ønsker at komme væk fra de stressede storbyer, og ønsker at bo et mere stille og roligt sted, så kan vi uden tvivl anbefale vores skønne Ølgod kommune. Vi som bor her er rigtig glade for det, og mener at det er et fantastisk sted at bo, og vi kan sagtens bruge nye beborer i vores kommune..