Online køb af e cigaretter

Køb din e cigaret online

Hvis du vil være med til at gøre Ølgod Kommune røgfri ved af skifte smøgerne ud med en e cigaret, vil det glæde os. Du kan finde et udvalg af e cigaretter online på www.eSmog.dk.

Udover den sundhedsmæssige fordel, ligger der også store besparelser i brugen af e cigaretter som på sigt gerne skulle gøre dig helt røgfri så du således kan spare endnu flere penge. Der er derfor utroligt lukrative fordele forbundet med at være ikke-ryger.

Træt af at skulle udenfor

Man forstår godt, at rygerne er trætte af at skulle gå udenfor hele tiden eller stå til eksponering under burlignende forhold. Dette skyldes den store indsats på rygning og kræftområdet. Her kan e cigaretten hjælpe og gøre dig fri for at skulle glippe dele af festen eller stå til skue i et rygerrum.

Endnu en grund til at skifte til e cigaretten, så hvorfor ikk……..

Rygere er stressede

Desuden siger man, at rygerne er de mest stressede mennesker, fordi man altid leder efter et sted, hvor man kan nå at ryger og må stresse rundt for at nå en enkelt cigaret inden man skal videre. Har ikke et videnskabeligt bevis på hånden, men det skulle være sandt nok. Og hvis man ser på rygerne i lufthavnen og på restepladserne, giver det et klart opbakkende billede.