Stort arrangement i Ølgod hallerne

I dag samt søndag skal der være stort sportsarrangement i Ølgod hallerne, hvor man melder sig til som hold og så skal dyste mod andre hold i forskellige discipliner. Blandt andet er der forskellige former for stafet, fodbold, volley, håndbold, basket osv. Derudover bliver svømmehallen også taget i brug til andre discipliner.

Opbakningen har overrasket arrangøren Svend Andersen som vi snakkede med i går. Han havde ikke forventet så mange tilmeldinger, så der er sat ekstra bemanding på i sidste øjeblik som består af frivillige fra Ølgod, Nørre Nebel, Tistrup og Grindsted. Den store tilmelding kommer bl.a. fra Ølgod efterskole som har meldt 8 hold til.

Arrangementet er inddelt sådan at der er 4 aldersgrupper: 6-8, 9-11, 12-14 og 15-17. Det er første gang, at eventet finder sted og efter-evalueringer vil finde sted for at forbedre dette til næste år. Det er blandt andet aldersdelingen som arrangøren er spændt på. Der er selvfølgelig blevet lavet en research inden man har afgjort opdelingen, men det kan være det vil blive lavet om til næste år – alt efterafviklingen.  I alt er altså 300 meldt til dette arrangement, hvor til der er 150 frivillige, hvilket må siges at være utroligt flot. Størstdelen af disse frivillige er dog forældre til de mange deltagende børn.

Leave a Reply