Støt lokalsamfundet, støt dansk design

Jeg tror ikke, jeg er den eneste herfra området, der gerne vil se vores kommune i vækst og trivsel. Det kan være vanskeligt til tider, og ind imellem kommer man vel nok til at misunde de kære byboere og københavnerne især, fordi de altid er lidt mere interessante for politikerne og investorerne end alle os andre.

Ja, sådan kan det i hvert fald nemt se ud udefra (og mon ikke det også er sådan langt hen ad vejen?), men jeg vil alligevel slå et slag for, at vi støtter lokalsamfundet ved at støtte det danske (også selvom det kommer fra København ;o)) det vil jeg, fordi jeg mener, at det danske møbelhus via cph på trods af det meget lidt danske navn har et koncept, der kan komme os alle til gode. De forsøger nemlig aktivt på at fastholde danske arbejdspladser i landet og på at videregive den håndværkertradition, der skal gøre os konkurrencedygtige inden for møbeldesign i fremtiden. Når de fastholder danske arbejdspladser er de med til at skabe en fremtid for landet og landets økonomi, der nu alt i alt klarer sig udemærket, men som jo er lidt presset på det med lønninger bl.a. Det vil sige, at du også støtter vores lokalsamfund ved at støtte en virskomhed som denne – det giver flere skattekroner i kassen fra dem, der arbejder her til lands, og dem nyder vi jo også godt af.

Jeg har selv købt dette Via CPH sofabord for nylig, så jeg er igen hykler, når jeg skriver, som jeg gør. Jeg er selv klar på at investere i lidt dyrere møbler for at støtte land og lokalområde, og så vil jeg mene, at der er tale om utroligt flotte møbler, som man kan have stående i mange år. Hvis du er vild med Ikea eller bare må have møbler fra Italien, så er det selvfølgelig bare med at gå efter det, du gerne vil have. Men hvis du, ligesom jeg, synes det enkle og klassike design er flot, så vil jeg anbefale, at du kigger på de danske fabrikanter, der findes på markedet – for så kan du lige så godt investere i dansk design.

Leave a Reply